Palvelut

Yrittäjä haluatko keskittyä enemmän liiketoimintaasi?  Koetko olevasi yksin henkilöstöasioiden kanssa, eikä aika tahdo riittää. Ota kumppani, tarjolla henkilöstöjohtamisen huippuosaamista.

Tulen mielelläni avuksesi ja rakennetaan yhdessä sellaiset henkilöstötyön prosessit ja toimintamallit, jotka lisäävät henkilöstön työn mielekkyyttä, sitoutumista ja motivaatiota.

Hyvin hoidettu henkilöstöjohtaminen näkyy ja tuntuu, asiakkaat sanovat WAU ja eurot kilisee kassaan.

Teemme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin ja tavoitteisiin sopivan henkilöstötyön toimintamallin. Ensimmäiseksi teemme nykytilan arvioinnin ja kartoitamme tarpeita. Ota rohkeasti yhteyttä maksuttomaan henkilöstötyön tilanteen arviointiin.

Henkilöstöpalveluiden palvelutarjontaan kuuluu:

Vuokraa henkilöstötyön asiantuntija
Projektiluontoiset HR-asiantuntija palvelut

  • Tavoitteet ja aika määritellään yhdessä.
  • Sisältäen kaikki henkilöstötyö ja – kehittäminen yrityksen tarpeen mukaan
  • Hinnoittelu sopimuksen mukaan

Ennakoiva henkilöstösuunnittelu ja työsuhteen elinkaaren hallinta

Kokonaisvaltainen henkilöstösuunnitelman tekeminen liiketoiminnan tarpeista ja varautuminen tulevaisuuden osaavan työvoiman saatavuuteen. Sisältää perusteet työsuhteen aloituksesta päättymiseen, rekrytointi, perehdyttäminen, osaamisen kehittäminen, työhyvinvointi ja johtaminen.

Tuntihinta 90 € +alv

Työsuhdeneuvonta

Sisältää: työsopimus, keskeinen työlainsäädäntö, riitatilanteet ja niiden ehkäisy, irtisanominen ja yhteistoimintaneuvottelut.

Tuntihinta 90 € +alv

Henkilöstötyön vuosikello tuo tehokkuutta ja säästää aikaa

Tehdään henkilöstötoiminnoille liiketoiminnan tarpeista ja tavoitteista johdettu vuosikello. Kaiken muun hyvän lisäksi vuosikello jämäköittää johtamista ja auttaa muistamaan tärkeimpiä tekemisiä. Aikavaraus noin 3 h.

Hinta: 300 € + alv. Sisältää tarvekartoitus, hr-konsultointi ja vuosikello

Tehdään yhdessä henkilöstöjohtamisesta liiketoiminnan strateginen kumppani.